M Tehnika | Mercator Novo mesto | Supernova

V M Tehniki v Supernovi Mercator Novo mesto boste našli vse, kar potrebujete, da boste bivanjske prostore spremenili v prijetno domovanje.

M Tehnika

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Odlično ponudba, dobro doma—M Tehnika v Supernovi Mercator Novo mesto!

V M Tehniki boste našli vse za gospodinjstvo, računalništvo, telefonijo, avdio video zabavo, nego, dom in vrt. Pobrskajte po ponudbi priznanih blagovnih znamk in izdelkov po neverjetno nizkih cenah.

Pestra ponudba gospodinjskih aparatov in bele tehnike vas bo pustila brez besed. Poiščite nov pralni stroj, sušilni stroj, hladilnik, pomivalni stroj, mikrovalovno pečico, kuhinjske aparate, likalnik, sesalnik, šivalni stroj, vlažilnik ali sušilnik zraka, klimatsko napravo ali ventilator. Ostanite urejeni z aparati za osebno nego, kot so brivniki, depilatorji, električne zobne ščetke ali sušilniki las. V ponudbi M Tehnike izbirajte med elektronskimi napravami, prenosnimi računalniki, osebnimi računalniki, tablicami, televizorji, glasbenimi stolpi in raznolikimi slušalkami. Ljubitelji tehnologije boste našli tudi priznane znamke mobilnih telefonov, pametnih ur in najnovejših dronov.

Preuredite celoten dom z opremo za dom in vrt, ki jo najdete v bogati ponudbi M Tehniki. Od kuhinjske posode do kosilnice in vseh izdelkov, s katerimi boste dopolni svoj dom. Obrnite se na strokovno osebje, saj vam bodo znali svetovati pri izbiri gradbenega materiala in materiala za obnove vašega doma.

Poiščite vse, kar potrebujete za svoj dom v M Tehniki v Supernovi Mercator Novo mesto. Izkoristite Mercator ugodnosti in si zagarantirajte zadovoljstvo.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.