California | Mercator Novo mesto | Supernova

V poslovalnici California v Supernovi Mercator Novo mesto, boste našli vse, da se boste počutili čudovito vsak dan.

California

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

California - kjer najdete oblačila za vsak modni okus!

Poslovalnica California v Supernovi Mercator Novo mesto nudi raznolik izbor ženskih oblačil za prosti čas in elegantnih oblačil. Na prodajnih policah najdete različna oblačila za prosti časod hlač, kril, majic, srajc do mehkih in udobnih puloverjev. Bodite lepe tudi pod oblačili in presenetite svojega ljubljenega z zapeljivim spodnjim perilom. Moški boste v poslovalnici California našli bogato ponudbo barvitih in čudovitih oblačil za moške. Modno opravo pa boste dopolnili z čudovitimi modnimi dodatki, kot so šali, rokavice, kape, denarnice in pasovi. V otroškem programu boste našli oblačila za svoje najmlajše in tudi malo starejše. Poprosite osebje za pomoč pri izbiri oblačil in modnih dodatkov. V prodajalni California vam bodo z veseljem pomagali do popolnega videza.

Oblecite se za valeto, maturantski ples in za posebne priložnosti v prodajalni California

Vsak trenutek namenjen praznovanju življenja je dragocen. Obiščite poslovalnico California v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto in se pripravite na poseben dan. Našli boste vse od oblek za valeto, maturo ali preprosto svečano obleko za elegantne priložnosti. Na prodajnih policah pa bodo športni navdušenci našli tudi čudovite kose športne mode. V poslovalnici California boste našli oblačila za vse okuse, od športnih, elegantnih do večno modernih kosov, kot so majice s potiskom in kavbojke.

Vabljeni v poslovalnico California v Supernovi Mercator Novo mesto, kjer boste našli vse, da se boste počutili čudovito vsak dan!

California Fashion – kjer moda ne pozna meja

California Fahion zagovarja sproščeno, praktično modo, ki se ne obremenjuje z modnimi pravili. Zakaj bi izbirali svoja oblačila glede na trivialna pravila in klasične zakonitosti oblačenja, ki že dolgo ne veljajo več. Glavno načelo trgovine California Fashion je »Če ti je všeč, obleci, ne glede na začudene poglede«. California Fashion spodbuja individualnost pri iskanju modnega sloga, nudi navdih in pri tem ne omejuje z začrtanimi kombinacijami.

Celotna ponudba trgovine je zasnovana v sproščenem slogu in z vsako kolekcijo prinaša modne kose, ki se odlično kombinirajo, a ne postavljajo omejitev. Majico z dolgimi rokavi, ki vam je zelo všeč, lahko tako kombinirate z elegantnim krilom za poslovni videz v pisarni ali pa jo oblečete h kratkim jeans hlačam za petkov sprehod po parku. Najboljše je živeti brez pravil in uživati v garderobi, kjer je vsak modni kos res nekaj posebnega.