Tom Tailor | Mercator Novo mesto | Supernova

Ljubitelji "causal" mode in najnovejših modnih kombinacij boste našli vse, kar potrebujete, da dopolnite svojo garderobo z najsodobnejšimi kosi oblačil!

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Sestavite si modno kombinacijo po svoji meri

Poiščite poslovalnico Tom Tailor v Supernovi Mercator Novo mesto in uživajte v bogatem izbor oblek, čevljev in modnih dodatkov za moške in ženske. Tu boste našli vse, kar potrebujete za vsakodnevni "outfit" ali večerno garderobo ob posebnih priložnostih.

Vsako sezono vas bodo v Tom Tailorju razveselili z novimi kolekcijami, ki vas bodo pritegnile s svojo inovativno zasnovo in priznano kakovostjo. Skrbno izbran spodnji del kombinirajte z različnimi majicami, puloverji in srajcami, odvisno od sezone in priložnosti. Izberite fantastične "statement" hlače in sestavite popolno kombinacijo. Modno opravo pa dopolnite z modnimi dodatki, kot so usnjeni pasovi, pokrivala, kape ter klobuki.

Uživajte v modnih kombinacijah skozi celo leto. V zimskih mesecih zamenjajte poletna ogrinjala in se zavijte v šale, kape in oblecite čudovit plašč, jakno ali modni suknjič. Oblačila iz poslovalnice Tom Tailor vas bodo grela tudi ob najnižjih temperaturah, vi pa boste v koraku z modnimi smernicami skozi celo leto. Zavijte v poslovalnico Tom Tailor v Supernovi Mercator Novo mesto in preverite njihovo pestro ponudbo čudovitih oblačil za mlade in stare!

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.