Modiana | Mercator Novo mesto | Supernova

Oblecite družino na enem mestu! V Modiani boste našli vse kar potrebujete, da se oblečete po najnovejših modnih trendih in po ugodni ceni.

Modiana

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Oblačila za vse modne okuse

Vodilo podjetja, ki pravi, da v poslovalnicah Modiana želijo ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk, se odraža tudi v poslovalnici v Supernovi Mercator Novo mesto. Sprehodite se skozi poslovalnico in odkrijte vaš nov najljubši kos oblačila. Na obešalnikih in na prodajnih policah boste našli vse od majic s kratkimi ali dolgimi rokavi, bluz, hlač, kril, plaščev, šalov, kap, rokavic  vse do spodnjega perila in pisanih nogavic.

V Modiani boste na enem mestu oblekli celotno družino! V ponudbi ženskih oblačil, moških oblačili in v otroškem programu boste našli širok nabor različnih krojev in kvalitetnih materialov. Ponudba je sestavljena  zanjo, zanj in za najmlajše, hkrati pa je na voljo dovolj različnih stilov oblačil, ki bodo všeč tako mlajšim, kot tudi starejšim.

Naj nakupovanje postane užitek

 Včasih nam je kupljeno predolgo ali preširoko in takrat potrebujemo strokovno roko, ki bo oblačilo primerno krojaško uredila. V Modiani vam vsa nova oblačila tekoče sezone primerno zarobijo, zašijejo ali podaljšajo glede na vaše želje in potrebe. Vse krojaške storitve v Modiani  pa so brezplačne!

Če v njihovi bogati ponudbi oblačil in modnih dodatkov ne boste našli primerne velikosti oblačila, barve ali modela želene blagovne znamke, se obrnite na prodajno osebje. Poskušali vam bodo poiskati želen kos oblačila v ponudbi preostalih prodajaln Modiana. Če je oblačilo na voljo v kakšni drugi poslovalnici, vam uredijo prevzem le v nekaj dneh.

Za tiste, ki jim je na kožo pisan eleganten, a udoben modni slog

Modiana je eden izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji. Podjetje Modiana stremi k temu, da bi postalo največji regijski ponudnik modnega tekstila, njegovo osnovno vodilo pa je kupcu ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije.

Modiana predstavlja moderen in eleganten slog navdihnjen s svetovnimi modnimi smernicami. Blagovne znamke oblačil, obutve, spalnega programa, spodnjega perila, nogavic in modnih dodatkov, ki jih ponuja Modiana ponujajo modne kolekcije oblačil vrhunske kvalitete in modernega dizajna za ženske, moške in otroke.