Bottega Verde | Mercator Novo mesto | Supernova

Izbrani kozmetični izdelki iz srce Italije!

Bottega Verde

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Naravna kozmetika iz podeželjskega osrčja Toskane

Lepo vabljeni v novo trgovino Bottega Verde v Novem mestu, kjer lahko spoznate ponudbo naravne kozmetike, ki je na trgu že od leta 1972 in prihaja iz podeželskega osrčja Toskane.
Narava kot vir navdiha je bila vedno v DNK podjetja. V razvoju od majhne zeliščarske trgovine do danes je Bottega Verde lahko ohranila vero v naravnost, ki jo je vedno odlikovala v inovacijskem procesu, katerega cilj je zagotoviti vedno bolj učinkovito in varno kozmetiko. Izdelki Bottega Verde bodo navdušili vse, ki prisegajo na kakovost kozmetičnega proizvoda ter na kakovostno kozmetiko iz naravnih sestavin.

Pri njih boste našli negovalno kozmetiko za vso družino od glave do pet, pestra ponudba pa tudi za vse ljubitelje naravnih ličil. Izdelki Bottega Verde bodo negovali vaše telo in dušo.

Italijanska naravna kozmetika za aktivne ženske

Blagovna znamka Bottega Verde izhaja iz Italije, natančneje iz majhnega Toskanskega mesteca Pienza, ki je znano po svojem naravnem bogastvu, umetnosti in kulturi. Podjetje je pričelo s svojim delovanjem leta 1972 kot manjša obrt z zelišči, kmalu pa je nadaljevalo s proizvodnjo in prodajo naravne kozmetike in danes šteje že več kot 400 trgovin v  Italiji in nekaj več kot 50 po celem svetu. Bottega Verde je uradno št. 1 naravna kozmetika v Italiji.

Bottega Verde je vrhunska blagovna znamka italijanske kozmetike za aktivne ženske, ki so ljubiteljice narave. Prednosti blagovne znamke so tradicija, kakovost, številne inovacije in patenti. Produkt vsega tega je več kot 800 različnih izdelkov in več kot 300 certificiranih naravnih aktivnih sestavin, ki sestavljajo pestro ponudbo originalnih proizvodov za nego telesa, obraza, las, in ličil, ki ustrezajo potrebam vsake ženske.

Novice
Sodelujte
Nagradna igra Bottega Verde
8. maj 2024

Ob praznovanju 10 let Bottega Verde v Sloveniji sodelujte v nagradni igri in osvojite vikend paket za 2 osebi na dvorcu Pallazo Massaini.

Več o nagradni igri >