Bags&More | Mercator Novo mesto | Supernova

Združite moderno s praktičnim. Obiščite Bags&More v Supernovi Mercator Novo mesto in poiščite nov modni dodatek, s katerim bo vaš stil dopolnjen!

Bags&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Modni dodatki

Prenesite modne trende v vsakodnevno življenje

Če se je v vašem nahrbtniku pojavila luknja ali, če denarnica ne drži več vseh računov in kartic, je napočil čas, da se odpravite v Bags&More! Galenterija Bags&More v Supernovi Mercator Novo mesto ponuja širok nabor torbic, torb, kovčkov, denarnic, nahrbtnikov in vseh vrst torb, v katere boste spravili vse svoje potrebščine.

Otroci bodo našli čudovite otroške šolske torbe s fantastičnimi potiski, v katere bodo pospravili vse svoje učbenike, malico, športno opremo in šolske potrebščine. Pri Bags&More boste našli tudi čudovite zvezke po ugodnih cenah! Ženske boste lahko izbirale med majhnimi, ročnimi torbicami za elegantne priložnosti in torbicami za vsak dan. Ne glede na to, ali imate rajši ročne torbice ali nahrbtnike, zagotovo boste v vsako od njih spravili vse svoje dnevne potrebščine.

Se rade uredite, da ste videti kot iz škatlice in uživate, ko se vaša torbica ujema s preostankom vaše oprave? Preverite katere znamke ponujajo čudovite komplete torbic in denarnic ali pa kombinirajte različne barve, vzorce in modele ter same ustvarite svojevrsten komplet.

Vse od priznanih znamk do lastne blagovne kolekcije torb in nahrbtnikov

Galanterija Bags&More je specializirana za prodajo modnih ženskih torbic in nahrbtnikov, moških torb, potovalnega programa, potovalnih in modnih dodatkov ter drobne galanterije, kot so denarnice in pasovi. Oddelek papirnice je bogato založen s šolskimi potrebščinami in pisarniškim materialom, šolskimi torbami in nahrbtniki ter raznovrstnim darilnim programom.

Trendi torbe in manjše torbice lahko popestrijo tudi moško opravo. Na policah prodajalne Bags&More boste moški lahko izbirali med moškimi torbami po nizkih cenah. Zagotovo vas je že ujel dež in, ko ste želeli pobegniti v avto, nikakor niste našli avtomobilskih ključev. Ne izgubljate več časa z brskanjem po različnih žepih. Denarnico, ključe in preostalo lastnino pospravite v torbo, kjer boste hitro in učinkovito dostopali do potrebščin ter se tako izognite neprijetnim situacijam ter privarčujte na času.

V galanteriji Bags&More v Supernovi Mercator Novo mesto boste našli široko ponudbo čudovitih, pisanih, velikih in malih torb po dostopnih cenah, ki si jih lahko privošči vsak žep!

Torbice, papirnica in še več ...

Bags&More in Office&More je vodilno trgovsko podjetje, specializirano za področje galanterije in papirnice. Podjetje z zaščitnim znakom »&More« je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, kot so Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. V Sloveniji je na trgu prisotno že od leta 1991 in se trenutno ponaša z več kot 65 poslovalnicami. 

Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam. Bags&More je pravi specialist ženske in moške potovalne in modne galanterije, darilnega programa, pisarniškega in šolskega materiala ter promocijskih in poslovnih daril. Za sabo pa ima tudi že uspešna sodelovanja s priljubljenimi slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, s katerima je oblikovalo slikovite šolske kolekcije.

Novice
Dobrodelna akcija
Z barvicami do nasmeha
Velja do: 15. junij 2024

V maju in prvi polovici junija v Bags&more tradicionalno organizirajo dobrodelno akcijo v sodelovanju z blagovno znamko likovnih in šolskih potrebščin Jolly. Letos že šesto leto zapored.

Kako poteka ta najbolj barvita dobrodelna aktivnost? Stranke povabijo v poslovalnice Bags&More, kjer jim na privlačen način predstavijo ponudbo likovnih potrebščin Jolly. Otroke, malčke v vrtcih in šolarje pa povabijo, da ustvarjalen način pobarvajo pobarvanko šolske torbe – tako, da prikažejo svojo sanjsko šolsko torbo. Te pobarvanke nato prilepijo na velikanske izložbene table in tako pomagajo soustvariti zares posebne izložbe. Za vsako pobarvanko podarijo liziko Chupa Chups in posebno ugodnost pri nakupu šolskih potrebščin Jolly in UHU.

Dobrodelna aktivnost poteka tako, da starše šolarjev nagovarjajo k nakupu kompleta barvic Jolly (12- ali 24-delni), pri tem pa se kot podjetje zavežejo, da bodo njihov nakup izenačili in en enak komplet barvic namenili v dobrodelni sklad. Cilj je zbrati skupno vsaj 500 kompletov barvic Jolly in močno upajo, da jih tudi letos to uspe. Zbrana barvice bodo donirali v dobrodelni namen – šolskim skladom osnovnih šol in vrtcev, le-ti pa otrokom iz socialno ogroženih družin v njihovem okolju.

K dobrodelni akciji lahko pristopite do 15.6.2024; v tem času lahko prinesete tudi pobarvanko in prejmete drobno pozornost.