Sensilab | Mercator Novo mesto | Supernova

V Sensilabu verjamejo, da je moč narave tista, ki lahko človeku pomaga doseči višjo kakovost življenja.

Sensilab

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Sensilab verjame v individualni pristop k zdravljenju

Učinkovita združitev naravnih in znanstvenih rešitev je bila gonilna sila očetov blagovne znamke Sensilab. Razvili so preko 500 izdelkov, ki so postali ključnega pomena za razvoj priznane in kakovostne znamke. Med njimi boste našli izdelke za hujšanje in topljenje maščob ter zaviranje apetita, izdelke za prebavo, anti-celulit, regulacijo vode v telesu, antistres & koncentracijo, lepoto, zdravstvene težave, jetra, hormone, menopavzo, srce, krvni sladkor, spomin, sečila, prebavila, sklepe, imunost, detox, omega, vitamine & minerale.

Ker se pri Sensilabu zavedajo unikatnost vsakega bitja, dajejo poseben poudarek na oseben  in individualen pristop do svojih strank. Ključnega pomena pri izboljšanju kvalitete življenja je prilagoditev zdravilnih izdelkov posamezniku. S širokim naborom izdelkov strankam nudijo možnost popolnoma prilagojenega zdravljenja. Da so storitve in izdelki, ki jih ponuja Sensilab, kakovostni, dokazuje več sto tisoč zadovoljnih strank po vsem svetu, ki prisega na Sensilab izdelke. 

Vzemite si čas in izboljšajte kvaliteto življenja. Preverite Sensilab ponudbo najbolj prodajanih izdelkov in prodajnih uspešnic. Če se odločate za nakup novih izdelkov, se obrnite na strokovno usposobljeno osebje. Pomagali vam bodo najti rešitev za vaše težave.

Narava v objemu znanosti

Zgodba Sensilab se je začela z željo in vodilom, da bi vrnili ljudem tisto, česar nikoli ne bi smeli izgubiti. To je seveda dobro počutje in optimalno zdravje. S to željo podjetje deluje še danes, saj so prepričani, da je moč narave tista, ki lahko človeku pomaga doseči višjo kakovost življenja. Znanje tistih, ki so še tesno sobivali z naravo, je Sensilab okrepil z močjo najnovejših znanstvenih dognanj in preciznih postopkov. 

Sensilab izdelki vsebujejo naravne sestavine najvišje kakovosti, ki so tudi v kliničnih raziskavah pokazale visoko učinkovitost. Ker se pri pridelavi držijo strogih farmacevtskih standardov proizvodnje, izdelki vsebujejo le varne in učinkovite naravne spojine. Ravno učinkovita združitev naravnih in znanstvenih rešitev je bila temeljna motivacija ustanoviteljev blagovne znamke Sensilab. Trije strokovnjaki – Marko Dolžan, Bojan Ščukovt in Branko Belčič – so zapustili eno izmed največjih farmacevtskih podjetij v Sloveniji in ustvarili novo podjetje, ki temelji na naravi in znanosti.