Premium Pet | Mercator Novo mesto | Supernova

Poskrbite za dolgo in zdravo življenje vaših domačih ljubljenčkov, da bosta drug drugemu še dolgo vir  sreče in čudovitih trenutkov!

Premium Pet

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse za vaše hišne ljubljenčke najdete v Premium Pet

V Premium Pet v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto vam ponujamo širok cenovni in kvalitetni izbor prehrane in opreme za  vse domače ljubljenčke. Poskrbite za pse, mačke, glodavce, ptice, plazilce in ribe z izdelki priznanih blagovnih znamk. 

Premium Pet je trgovina, ki je namenjena vsem, ki svojim živalim privoščite le najboljše. Na prodajnih policah boste našli vse za nego svojih ljubljenčkov, od krtač, ovratnic, opasnic in vse do pincet za odstranjevanje klopov. Preverite neverjetno ponudbo hrane za živali. Tudi največji izbirčneži bodo našli prigrizek po svojem okusu. Izbirajte med veterinarsko hrano, suho hrano v obliki briketov in vlažno hrano ali pa sezite po priboljških in polepšajte dan svojemu ljubljenčku.

V programu akvaristike in teraristike pa boste našli pesto ponudbo izdelkov za akvarije in terarije, strokovno podkovanih proizvajalcev. Okrasite akvarij s plastičnimi rastlinami, amforami, gradovi, kamni in lesenimi dekoracijami, ki bodo popestrile izgled akvarija. Plazilcem in želvicam pa ustvarite prijetno domovanje z opremo za terarije, humusom, peskom in toplotnimi žarnicami.

Preglejte ponudbo v trgovini Premium Pet ter poskrbite za svoje domače ljubljenčke. Sigurno vam bodo pokazali, kako zelo hvaležni znajo biti.

Ljubezen, prijateljstvo, odgovornost

Premium Pet je skupina strokovnjakov in ljubiteljev živali, ki združujejo skupne moči, da bi izpopolnili skupno poslovno in osebno poslanstvo. Njihovo poslanstvo je, da lastnikom hišnih ljubljenčkov ponudijo najboljše storitev in kakovostne izdelke, s katerimi boste polepšali življenja svojih štirinožnih prijateljev. Dejstvo, da s svojim delom vsak dan prispevajo h kakovosti življenja vse večjemu številu hišnih ljubljenčkov, je gonilo podjetja.

V njihovi ponudbi boste našli priznane znamke hrane in opreme za domače ljubljenčke. Na prodajnih policah poiščite izdelke blagovnih znamk, kot so Diafarm, Eukanuba, Fish4Dogs, Miamor, Rinti, Gimborn, GimDog, GimCat, Nylabone, Savic, Schmusy, Wanpy, YUIP, Farmina, Vetlife, N&D, Cibau, Ecopet, Versele-laga, Natural & Delicious, Gimbi, Alpha Spirit, Christopherus, Croci in Ferribiella Spa.

V spletnih trgovini in poslovalnicah Premium Pet vašim hišnim ljubljenčkom nudijo samo najboljše izdelke.