Intersport | Mercator Novo mesto | Supernova

Opremite se s športnimi oblačili vrhunskih blagovnih znamk! Ponudba v Intersportu bo navdušila vse športne navdušence.

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
-20%
INTERSPORT: Skoči v poletje in prihrani!
Velja do: 26. junij 2024

Izkoristite 20-% popust za kopalna oblačila, natikače in japonke ter opremo za vodne športe po rednih cenah nad 30 €.

Izdelke, naročene na spletu, lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Prebrskajte ponudbo >

Popust traja od 12. 6. do 26. 6. 2024 in ne velja za izdelke iz ponudbe Splača se. Popust se obračuna v košarici ali na blagajni.

 

Prebudite športni duh v Intersportu v Supernovi Mercator Novo mesto

V poslovalnici Intersport, ki se nahaja v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto, boste našli bogato izbiro in široko ponudbo športne opreme. V Intersportu se najde vse za profesionalne in rekreativne športnike.

V celoviti ponudbi športne opreme po ugodnih cenah bodo našli motivacijo za aktiven življenjski slog in še večji užitek pri ukvarjanju s športom tako mladi, kot stari kupci. V prodajnih policah je na voljo širok nabor izdelkov za šport in prosti čas Intersportovih ekskluzivnih blagovnih znamk in priznanih znamk športne opreme, kot so Nike, Adidas, Under Armour, PUMA, Converse, Salomon, Merrell, Dunlop, Head, Joma in Kettler. Sprehodite se med najnovejšo ponudbo, v kateri boste našli trenirke in športne majice, superge, športno obutev ter športne torbe, nahrbtnike, klobuke in rokavice ter opremo za vaše najljubše športne aktivnosti.

 Če boste potrebovali nasvet ali pomoč, se lahko kadarkoli obrnete na prodajno osebje v prodajalni Intersport v Supernovi Mercator Novo mesto!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.