NKD | Mercator Novo mesto | Supernova

V poslovalnici NKD v Supernovi Mercator Novo mesto oblecite celo družino ter prihranite. V NKD boste našli vse, da po ugodni ceni opremite tudi celoten dom!

NKD

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Moda
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Moda

Super modna oblačila po nizki ceni

Poslovalnica NKD v Supernovi Mercator Novo mesto je zgolj ena od 1.800 poslovalnic v vaši bližini, ki vam zagotavlja super cene, širok izbor oblačil in ugodne nakupe!

V NKD-ju bo vsakdo našel nekaj novega zase. Moderne in barvite kolekcije navdušujejo tako mlade, kot stare in so prijazne do vsakega žepa. Izbirajte med majicami, bluzami, kavbojkama, hlačami, spodnjim perilom in pižamami ali pa poiščite čudovite modne dodatke po neverjetno nizkih cenah. Privlačna ponudba oblačil ne bo pustila nikogar hladnega, saj v poslovalnico NKD vsak teden pride nov nabor oblačil in modnih dodatkov. Na voljo je dovolj raznolikih krojev in modelov, ki bodo všeč tako mlajšim, starejšim, tistim, ki obožujejo vzorce in barve ter tistim, ki prisegajo na pastelne barve.

Odpravite se v NKD po oblačila in opremo za vsako priložnost

Iščete oblačila za vsak dan in modne dodatke, s katerimi bi popestrili svojo službeno opravo? Potrebujete novo večerno obleko, ki bo obračala poglede na večerni zabavi? Obiščite NKD v Supernovi Mercator Novo mesto! Na prodajnih policah bodo nekaj zase našli celo športni navdušenci, ki bodo uživali v pestrem naboru športne mode. Tu boste našli modna oblačila za posebne priložnosti, rekreacijo ali poležavanje na kavču.

Modni program v poslovalnici NKD dopolnjuje tudi bogat program izdelkov in opreme za dom. Izpopolnite svoje stanovanje s praktičnimi izdelki, hišnim tekstilom in popestrite svoje domovanje z NKD izdelki. Skozi celo leto lahko izbirate med elektronskimi napravami, darilnim programom, igračami, gospodinjskimi pripomočki, poleti pa preverite kataloge NKD, kjer boste zagotovo našli tudi izdelke za vrt. V prazničnih mesecih boste svoj dom lahko okrasili z čudovitimi prazničnimi okraski, saj vas vsako zimsko sezono v NKD pričaka bogata ponudba prazničnih izdelkov.

Opremite svoj dom ter nakupujte še ceneje. V poslovalnici NKD vas vedno čakajo neverjetne akcije in prepričljive ugodnosti, za več informacij glede aktualnih popustov pa preverite njihov katalog ali spletno stran Supernove Mercator Novo mesto.

Z NKD prihranite in lepše živite

NKD, d. o. o., s sedežem v Welsu je skupina podjetij ustanovljena leta 1995. NKD je lokalni trgovec z oblačili, ki svojim kupcem ponuja široko paleto izdelkov trenutne sezonske mode za vso družino, pa tudi tekstil za dom in dodatke za dom. Ta prodajalna oblačil s 1800 trgovinami na nemškem, avstrijskem, italijanskem, slovenskem in hrvaškem trgu je eden vodilnih trgovcev z oblačili v Srednji Evropi. NKD uporablja visokokakovostno blago po privlačnih cenah za pretežno ciljanje žensk, starih od 30 do 64 let, ki nakupujejo za svoje družine. 

NKD trgovine s številnimi blagovnimi znamkami, ki hitro spreminjajo sezonske kolekcije in oglaševalske akcije, temeljijo na trenutnih trendih, svojim kupcem pa ponujajo široko ponudbo. Kupci lahko izbirajo med kategorijami, kot so najstniška in športna moda ter med gospodinjsko strojno opremo in domačim tekstilom. S svojim konceptom privlačnih, prilagodljivih, srednje velikih trgovin je NKD vedno pozicioniran v trgovskih centrih, ki se nahajajo v manjših mestih.