Zlatarna Celje | Mercator Novo mesto | Supernova

Nakit je vedno čudovita izbira. Presenetite svoje najbližje s personaliziranimi darili ali pa se okrasite s fantastičnim nakitom.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Izbirajte med žlahtnimi kovinami in čudovitimi okrasnimi kamni

Ko vstopite v poslovalnico Zlatarne Celje v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto, vas bo oslepila pestra in bleščeča ponudba nakita. Širok asortiment nakita in modnih dodatkov vas bo navdušil. Izbirajte med  zapestnicami, uhani, verižicami, ogrlicami in prstani iz čudovitih kolekcij Zlatarne Celje. Osupljive kolekcije so rezultat fantastičnega oblikovanja in vrhunskih obrtnikov nakita ter brezčasne kakovosti.

Povzdignite svojo modno opravo in se poigrajte z žlahtnimi modnimi dodatki. Izbirate lahko med zlatom, srebrom in drugimi žlahtnimi kovinami, ki jih v Zlatarni Celje okrasijo z čudovitimi okrasnimi kamni. Našli boste vse od otroških uhanov, zaročnih in poročnih prstanov pa vse do manšetnih gumbov in kravatnih igel. Če pa ste pristaš ur, pa okrasite zapestje s čudovito uro iz najnovejše kolekcije Zlatarne Celje.

Unikatna darila za vaše najdražje

Pričarajte nasmeh na obrazu in vzbudite najlepše občutke v vaših najdražjih. V Zlatarni Celje lahko izbirate med tremi oblikami personaliziranih daril. Posebno darilo, s katerim ne morete zgrešiti, je verižica z imenom ali inicialko. Z unikatnimi darili boste posebnim trenutkom v vašem življenju pripisali poseben pomen. Ovekovečite spomine v Zlati cekin z vgraviranim sporočilom po vaši izbiri. Vgravirate lahko tekst, ime ali celo fotografijo. Odtisnite pečat v zlato ploščico. Moj zlati gram bo zagotovo trajen spomin na prelomne dogodke v vaših življenjih, hkrati pa bo predstavljal varno naložbo, saj zlato ne izgublja na vrednosti.

Zlatarna Celje se ponaša z dolgoletno tradicijo. Znani so po kvalitetnih storitvah in čudovitih izdelkih, ki navdušujejo že generacije. V poslovalnici Zlatarne Celje v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto boste zagotovo našli nov najljubši kos nakita za vas ali čudovito darilo za vaše najdražje.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.