Pletisa | Mercator Novo mesto | Supernova

Pletisa v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto vam nudi fantastičen izbor moške, ženske in otroške mode za vse starostne skupine!

Pletisa

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Moda
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Moda

Pletisa—kjer so doma kakovostna in kvalitetna oblačila, izdelana z ljubeznijo.

Kakovost potrjujejo dolgoletne stranke, ki zaupajo Pletisi. Pletisa z čudovitimi oblačili oskrbuje posameznike in velika slovenska podjetja, kot so domovi starejših občanov, varstveno delovni centri, zdravstveni domovi, gasilska društva, različni športni klubi in druga velika podjetja. V Pletisi nudijo tudi opcijo promocijskega materiala. Preglejte ponudbo, kjer je kvaliteta na prvem mestu in promovirajte svoje podjetje s čudovitimi izdelki slovenske izdelave.

Iz Pletise v Supernovi Mercator Novo mesto boste vedno odšli oblečeni po zadnji modi, ki vam bo pisana na kožo. Sledite zadnjim modnim smernicam in preverite Pletisino pestro ponudbo oblačil. Aktualne modele lahko združujete s kosi iz vedno svežih in skrbno načrtovanih kolekcijah. Izbirajte iz pestrega programa dekliških oblačil, hlač, majic, otroških oblačil, puloverjev, jop, tunik in drugih modelov oblačil.

Obiščite poslovalnico Pletisa v Supernovi Mercator Novo mesto in začutite, kakšen občutek na koži imajo oblačila, ki so šivana z ljubeznijo in narejena iz kakovostnih tkanin.

Pletisa je družinsko podjetje s tradicijo

Pletisa je družinsko podjetje s ponosno zgodovino, ki sega nazaj v leto 1987. Podjetje je svoje prve korake naredilo kot ena redkih pletilnic bombaža na slovenskem trgu, nato pa se je pogumno podalo v širitev dejavnosti tudi na področje končnih izdelkov – ženskih, moških in otroških oblačil pod blagovno znamko GET.

Podjetje Pletisa se zaveda pomena domače lokalne proizvodnje. Od pletenja bombaža do izdelave modnih oblačil in prodaje, vse poteka na slovenskem trgu. Večina izdelkov Pletisa je narejena iz doma spletenega bombaža, katerega dopolnjujejo trendi kakovostni materiali. Vsa oblačila Pletisa odlikujejo preverjena kakovost, edinstveni kroji ter barve, ki odražajo najbolj vroče trende.

Izdelke Pletisa lahko kupite v več kot 50 trgovinah po celi Sloveniji, sedaj tudi v Supernovi.