Pletisa | Mercator Novo mesto | Supernova

Pletisa v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto vam nudi fantastičen izbor moške, ženske in otroške mode za vse starostne skupine!

Pletisa

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Moda
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Moda

Pletisa—kjer so doma kakovostna in kvalitetna oblačila, izdelana z ljubeznijo.

Kakovost potrjujejo dolgoletne stranke, ki zaupajo Pletisi. Pletisa z čudovitimi oblačili oskrbuje posameznike in velika slovenska podjetja, kot so domovi starejših občanov, varstveno delovni centri, zdravstveni domovi, gasilska društva, različni športni klubi in druga velika podjetja. V Pletisi nudijo tudi opcijo promocijskega materiala. Preglejte ponudbo, kjer je kvaliteta na prvem mestu in promovirajte svoje podjetje s čudovitimi izdelki slovenske izdelave.

Iz Pletise v Supernovi Mercator Novo mesto boste vedno odšli oblečeni po zadnji modi, ki vam bo pisana na kožo. Sledite zadnjim modnim smernicam in preverite Pletisino pestro ponudbo oblačil. Aktualne modele lahko združujete s kosi iz vedno svežih in skrbno načrtovanih kolekcijah. Izbirajte iz pestrega programa dekliških oblačil, hlač, majic, otroških oblačil, puloverjev, jop, tunik in drugih modelov oblačil.

Obiščite poslovalnico Pletisa v Supernovi Mercator Novo mesto in začutite, kakšen občutek na koži imajo oblačila, ki so šivana z ljubeznijo in narejena iz kakovostnih tkanin.

Izdelano v Sloveniji iz kakovostnih materialov

Pletisa je družinsko podjetje, ki je pričelo z delovanjem na slovenskem trgu leta 1987 kot ena izmed redkih pletilnic bombaža. Dejavnost so nato razširili na izdelavo ženskih, moških in otroških oblačil.

Njihovi izdelki so narejeni izključno v domači proizvodnji in jih tržijo pod blagovno znamko GET v več kot 50 trgovinah v Sloveniji. Izdelke zaznamuje preverjena kakovost materialov, večina izdelanih iz doma spletenega bombaža, čudoviti kroji, ki bodo podarili vašo postavo in fantastične barvne kombinacije oblačil. Oblačila Pletisa so priljubljena pri mladih in starih.

Ne veste, kaj bi podarili svojim najbližjim? Obdarite jih z vrednostnimi boni za trgovine Pletisa. Naročite jih preko telefona ali e-maila in jih prevzemite v eni izmed poslovalnic Pletisa!