SIMPLE | Mercator Novo mesto | Supernova

SIMPLE je salon za vas! Tu vam postrižejo konice las ali pa vam popolnoma spremenijo frizuro po vaši želji.

SIMPLE

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Izberite novo frizuro in obrnite življenje na glavo

V Frizerskem salonu SIMPLE se ni potrebno naročati v naprej. Oglasite se v poslovalnici in se uredite do lasnih konic. SIMPLE je zasnovan kot prostor, ki je dostopen vsem, v vsakem trenutku. Salon lahko obiščete brez naročanja in že danes začnete novo poglavje v življenju. Sprememba frizure še nikoli ni bila tako enostavna. 

Izbirajte med modnimi frizerskimi trendi in preizkusite nekaj novega—kodranje, ravnanje, masaža lasišča, prelive, oblikovanje brade, britje, barvanje las in pramenov ali frizura na klasičen bob ... Možnosti je neskončno! Prepustite se usposobljenim frizerjem in poskrbite, da boste zasijali z novo frizuro.

 V salonu SIMPLE v Supernovi Mercator Novo mesto poskrbijo za zdrave lase

Urejena frizura bo okvirila vsak obraz in vam bo služila kot najboljši modni dodatek. Vendar še tako urejena frizura, ne bo zasijala s polnim sijajlem, če ne boste poskrbeli za zdravje las. Za to poskrbi izšolano in strokovno osebje v salonu SIMPLE v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto. Poskrbeli bodo za vašo pričesko, lase in vaše lasišče, saj se skrb za zdrave lase začne pri koreninah. Poskrbite za ustrezno nego, ne glede na barvo, vrsto ali dolžino las in se oglasite v frizerskem salonu SIMPLE, kjer vam bodo pomagali do idealne frizure.

Obiščite salon SIMPLE in uživajte v hitri in kakovostni storitvi, ki jo kombinirate po vaših željah in potrebah.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.