Storitve

Brezplačno parkirišče

383 brezplačnih in varnih parkirišč

Pred Supernovo Mercator Novo mesto se nahaja parkirišče, na katerem lahko parkira 383 avtomobilov hkrati. Del parkirišča je pokrit z nadstreškom, pod katerega lahko med nakupovanjem skrijete svojega jeklenega konjička pred soncem ali dežjem.

Uporaba parkirišča je za obiskovalce Nakupovalnega centra Supernova Mercator Novo mesto brezplačna.

Previjalnica

Supernova je družinam prijazen nakupovalni center

Ob toaletnih prostorih se nahaja kotiček, kamor se boste s svojim najmlajšim lahko umaknili pred nakupovalnim vrvežem. Ker se pri Supernovi zavedamo, kako pomembna je nega odnosa med starši in otroci, se v previjalnici nahaja tudi poseben stol za dojenje.

Poskrbite za svoje najmlajše v Supernovi Mercator Novo mesto!

Darilne kartice

V Supernovi Mercator Novo mesto lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Mercator Novo mesto lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.

Pošta

Poštni nabiralnik že čaka na vaša pisma in pakete

Odpošljite ljubezensko pismo, darilni paket, zaupno pismo, položnico ali poslovno pismo v Supernovi Mercator Novo mesto!

Pošljite vse–hitro, kadarkoli in kamorkoli!

Bankomat

Opravite vsa finančna opravila na enem mestu

Tik pri vhodu v nakupovalni center boste našli NLB bankomat, kjer lahko na hitro opravite dvig ali polog gotovine, istočasno pa lahko preverite trenutno bančno stanje na računu.

V prostorih Supernove Mercator Novo mesto pa boste našli tudi poslovalnico Abanke. Tu boste lahko odprli nov račun, uredili kredit, zamenjali valuto ali opravili druge bančne storitve. Obrnite se na finančne strokovnjake v Abanki, ki bodo rešili vsako vašo bančno zagato.

Upravljanje s financami je enostavno v Supernovi!

Javni transport

Vabljeni v super nakupovalno središče v Novem mestu

Supernova Mercator Novo mesto se nahaja na naslovu Ljubljanska cesta 47, 8000 v Novem mestu in je najboljša izbira za nakupovanje, ko želite opravite več različnih opravkov na enem mestu.

Do avtobusnega postajališča nasproti nakupovalnega centra pelje mestni avtobus Arriva, linija 1B.

Skočite na avtobus in se zapeljite Supernove Mercator Novo mesto!