LUNA CAFFE | Mercator Novo mesto | Supernova

Ustavite se za minuto in užijte trenutek v kavarni in slaščičarni LUNA CAFFE v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto.

LUNA CAFFE

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana

Privoščite si še kaj sladkega v kavarni in slaščičarni LUNA CAFFE v Supernovi Mercator Novo mesto

V Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto vas čaka sodobna kavarna in slaščičarna LUNA CAFFE z bogato izbiro toplih in osvežilnih pijač, raznovrstnimi tortami ter pecivi. Prijeten ambient je idelen za jutranjo kavo z družino ali večerna druženja s prijatelji.

Sprostite se po napornem nakupovanju in si vzemite trenutek zase. V kavarni in slaščičarni LUNA CAFFE vas bodo postregli z odlično kavo ali čajem, vi pa si boste lahko oddahnili od nakupovalne mrzlice. Povabite prijateljico na kavo in poklepetajte ob najljubši pijači. Ne glede na to, s kom se mislite podružiti, je kavarna in slaščičarna LUNA CAFFE pravi kraj za vas.

Prijeten ambient, prijazna strežba in raznolika ponuba pijače in hrane vam zagotavlja, da boste uživali  v najdražjih trenutkih s svojimi bližnjimi. Naročite si svojo najljubšo kavo, osvežilni sadni sok in drugo brezalkoholno ali alkoholno pijačo ter se prepustite užitkom. V zimskih mesecih pa lahko uživate v skodelici kuhanega vina ali vroče čokolade.

LUNA CAFFE riše nasmeh strankam z vsako skodelico kave

LUNA CAFFE je kavarna in slaščičarna, ki pod okriljem podjetja MOJTIM d. o. o. deluje v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto. Prostor je priljubljen med obiskovalci nakupovalnega centra, saj je lociran pri najboljši nakupovalni destinaciji v Novem mestu.

Prijetnen ambient in prijazna strežba sta lastnosti , ki pri obiskovalcih uvrščata kavarno in slaščičarno LUNA CAFFE med najbolj priljubljene točke v nakupovalnem centru. Številni obiskovalci Nakupovalnega centra Supernova Mercator Novo mesto, pa tudi drugi gostje kavarne, izberejo LUNA CAFFE, kjer spijejo sproščujočo skodelico kave ali se podružijo s prijatelji. K prijetnemu vzdušju prispeva preijeten ambient, kavarna in slaščičarna LUNA CAFFE pa je enako primerna za prvo jutranjo kavo, oddih od poslovnih obveznosti, popoldansko druženje ali večerne zabave v dobri družbi.