Addiko Bank | Mercator Novo mesto | Supernova

Skočite na banko in hitro sklenite gotovinski kredit, uredite plačilo na obroke ali naročite novo kreditno kartico. Addiko banka vam nudi hitre in enostavne bančne storitve vedno pri roki.

Addiko Bank

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Finančne storitve tam, kjer jih najbolj potrebujete

Odkrijte svet enostavnih in ugodnih bančnih storitev Addiko banke ter osvežite svoje osebne finance. Med nakupovanjem v Supernovi Mercator Novo mesto se ustavite pri prijaznih bančnih svetovalcih v poslovalnici banke in pomagali vam bodo poiskati najboljše finančne rešitve za vas.

Sklenete lahko gotovinski kredit v le nekaj minutah, brez nepotrebnih zapletov in brez odvečne dokumentacije, uredite plačilo na obroke ali naročite novo plačilno kartico. Med obiskom poslovalnice lahko tudi izberite paket finančnih storitev po vaši meri in poenostavite vaše osebne finance z uporabo naprednih digitalnih storitev mobilne ali spletne banke.

Z Addiko banko imate vse za preprosto in učinkovito bančno poslovanje vedno pri roki. Ker je čas ena od najdragocenejših valut današnjega časa, se v Addiko banki trudijo vse finančne storitve, predvsem sklepanje gotovinskih kreditov, opraviti hitro in enostavno.

Addiko banka – preproste in zanesljive bančne storitve z dodano vrednostjo

Addiko Bank AG je bančna mreža s sedežem na Dunaju v Avstriji, ki ima ključne trge v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori. Ključ svojega uspeha gradi Addiko Bank na ustvarjanju vrednosti za stranke in se osredotoča na tisto, kar je strankam res pomembno – hitre, preproste, zanesljive in učinkovite bančne storitve za vsak dan.

Addiko banka zagotavljanja učinkovite in napredne rešitve za stranke tam, kjer je potreba po bančnih storitvah največja in kjer se dejansko spontano odvijajo nakupi. Torej na lokacijah, kjer opravljamo dnevno rutino nakupov in ostalih opravkov ter posledično potrebujemo storitev, ki nam v trenutku reši finančne zagate.