PEPCO | Mercator Novo mesto | Supernova

Sodobna prodajalna PEPCO je priljubljena nakupovalna destinacija, saj na enem mestu najdete široko ponudbo izdelkov za gospodinjstvo, oblačil in igrač po ugodnih cenah.

PEPCO

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
E-pošta
Kategorija
Moda
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
E-pošta
Kategorija
Moda

Obilo zabave za vaše najmlajše!

V poslovalnici PEPCO boste našli bogato izbiro izdelkov po vašem okusu. Sprehodite se skozi poslovalnico PEPCO v Supernovi Mercator Novo mesto in odkrite pestre programe raznovrstnih izdelkov.

V programu za najmlajše boste našlo vse za nego, kopanje in hranjenje. Poleg tega boste poslovalnici PEPCO našli bogato ponudbo oblačil za najmlajše. Nudijo tudi spodnje perilo in oblačila iz organskega bombaža, ki je primeren za občutljivo otroško kožo. Zraven pa boste našli bogat program fantastičnih igrač, s katerimi boste razveselili svoje najmlajše. Obiščite poslovalnico PEPCO s svojimi najmlajšimi in naberite košaro izdelkov, s katerimi boste popestrili preživljanje časa skupaj!

Široka ponudba po neverjetnih cenah

Fantastične cene in bogata ponudba so tisto, po čemer PEPCO odstopa od številnih trgovin, zato boste v poslovalnici PEPCO v Supernovi Mercator Novo mesto našli izdelke in opremo za dom ter bogat nabor izdelkov za vaše domače ljubljenčke. Oblecite celotno družino, posodobite garderobo z novimi oblačili in fantastičnimi modnimi dodatki, razveselite svoje kosmatince in opremite dom po svoji meri. Samo v PEPCU vaš čaka široka ponudba po neverjetno ugodnih cenah!

Ponudbo podjetja PEPCO lahko redno spremljate tudi prek letakov in akcij, ki jih Nakupovalni center Supernova Mercator Novo mesto redno objavlja na spletni strani. Oglejte si ponudbo novih kolekcij, sestavite nakupovalni seznam in pohitite v svojo najljubšo trgovino, kjer je zagotovljeno, da boste uživali v ugodnih nakupih.

PEPCO ponuja izdelke za dom in družino

PEPCO je evropska veriga diskontnih trgovin z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah ter najbolj priljubljen ponudnik otroških oblačil in vodilni ponudnik dekorativnih izdelkov. Evropska veriga PEPCO zaposluje več kot 16.000 ljudi, od tega kar 500 na sedežu podjetja v Poznanju in 500 v distribucijskem središču. PEPCOV cilj je zgraditi podjetje na trajnosten način z osredotočanjem na več pomembnih področij razvoja, in sicer na zaposlene, kupce, dobavno verigo in podporno infrastrukturo.

V PEPCU se zavedajo vpliva lastnega razvoja tudi na naravno in družbeno okolje. Glede na to si prizadevajo, da v vseh izvedenih aktivnostih dosegajo določena pričakovanja in izpolnjujejo najvišje standarde poslovanja - dolgoročna kakovost izdelkov, storitve za stranke, odnos zaposlenih in pozitivna družbena odgovornost. Stremijo k izboljšanju kakovosti življenja tako zaposlenih, kot strank in lokalnih skupnosti, ter uvajajo spremembe in nove prakse v korist sedanjih in prihodnjih generacij.