Mercator | Mercator Novo mesto | Supernova

Preverjeno svežina, pestra in kakovostna ponudba, konkurenčne cene, priljubljene uspešnice na prodajnih policah in novosti—vse to in še več v Mercatorju v Supernovi Mercator Novo mesto!

Mercator

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana

Mercator —najboljši sosed v Novem mestu

V Mercatorju vam nudijo vse, za najboljšo nakupovalno izkušnjo. Ne glede, če potrebujete zgolj svežo zelenjavo in sočno sadnje ali higienske izdelke…Tu boste našli vse, kar potrebujete. Srce ponudbe v Mercatorju so kvalitetni izdelki, ki odražajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. V živilskem programu boste vas čaka sveže meso, hrustljavo pečen kruh, raznovrstna pijača, izdelki slovenskih proizvajalcev in priznanih mednarodnih blagovnih znamk.

Mercator prispeva tudi k razvoju družbenega okolja z ohranjanjem dolgoročne povezave z dobavitelji. Njihovim blagovnim znamkam omogoča lokalni in regionalni razvoj, svojim kupcem pa zagotavljajo najbolj kakovostne izdelke. V Mercatorju boste našli sveže izdelke lokalnih pridelovalcev, kot tudi izdelke, ki jih obožujejo povsod po svetu. Opravite hitre nakupe ali pa si izposodite nakupovalni voziček in opravite tedenske nakupe živil v eni od najbolj založenih trgovin v Novem mestu.

Preverite njihovo spletno stran in spremljate aktualne akcije. Povprašajte na infromacijah in si uredite Mercatorjevo kartico ugodnosti Pika, s katero zvesti kupci lahko koristijo še dodatne popuste in ugodnosti.

Vaš najboljši sosed se nahaja v Supernovi

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, sestavljena pa je iz trgovskih družb. Družba Poslovni sistem Mercator, d.d., s sedežem v Republiki Sloveniji obvladuje celotno družbo Skupine. V Sloveniji je prisotna z desetimi, na ostalih trgih Jugovzhodne Evrope pa v okviru Skupine Mercator posluje šest odvisnih družb.

Primarna in glavna dejavnost Skupine Mercator je trgovina na drobno z živili in izdelki vsakdanje rabe v gospodinjstvu, ki pa je dodatno razširjena s ponudbo raznih dopolnilnih storitev. Njihov cilj je kupcem ponuditi celovito izkušnjo, ki zajema kombinacijo cenovno ugodnih izdelkov in priznanih blagovnih znamk ter premium ponudbo. S kampanjo "Radi imamo domače" pa spodbujajo razvoj lokalnih proizvajalcev ter uporabo domačih izdelkov.