DZS | Mercator Novo mesto | Supernova

V DZS-jevi ponudbi skozi celo leto najdete vse od učbenikov in strokovne literature do promocijskih daril in tiskovine najkvalitetnejših blagovnih znamk.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

V DZS-ju v Supernovi Mercator Novo mesto dobite vse za šolo in pisarno

DZS je pravi naslov za vse, ki potrebujete literaturo, pisarniške potrebščine, knjige, zvezke ali šolske potrebščine.  Ena od 50 vedno dobro založenih poslovalnic DZS se nahaja tudi v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto.

Podarite svojim najbližjim čudovito knjigo! Program knjigarne DZS nudi široko ponudbo literature. Na prodajnih policah boste našli tujo literaturo, strokovno literaturo, slovarje, priročnike za dom in družino, splošno literaturo, knjige za prosti čas, romane, kratke zgodbe, poezijo in pesniške zbirke, otroško in mladinsko literaturo, notne izdaje, aktualno bralno značko, priročnike za maturo ter še mnogo več. Povprašajte prodajno osebje in pomagali vam bodo izbrati knjigo, ki bo fantastično darilo za rojstni dan ali druge posebne priložnosti!

Program papirniške ponudbe pa vam do vrha napolni tudi šolsko torbo. V poslovalnici DZS v Supernovi Mercator Novo mesto boste našli vse učbenike in delovne zvezke za osnovno in srednjo šolo, predšolsko vzgojo in dodatna gradiva za pomoč pri učenju. DZS sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki oskrbuje prodajne police prodajalne s pisarniškim materialom. Poleg pa pobrskajte med izdelki DZS-jeve lastne blagovne znamke Office Line. V kolekciji boste našli od rokovnikov, planerjev, pisal, koledarjev do drugih pisarniških potrebščin.

Zavijte v Supernovo Mercator Novo mesto , saj vas bodo v DZS-ju pričakali vrhunski strokovnjak na področju oskrbe šolarjev.

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.