Silver Fashion | Mercator Novo mesto | Supernova

Odkrijte čudovit butik v Supernovi Mercator Novo mesto, kjer boste našli fantastična dizajnerska oblačila.

Silver Fashion

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda

Obiščite Silver Fashion in zasijte

Silver Fashion je modna poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto z edinstveno ponudbo oblačil in modnih dodatkov priznanih modnih znamk, kot so Salsa Jeans, Desigual, Pepe jeans Jeans, Rinascimento in UGG. Na prodajnih policah poiščite čudovite bluze, majice, hlače, kostime, kavbojke, kombinezone, krila in dizajnerske kose oblačil ter povzdignite svoj modni slog na novo raven.

Modni opravi dodajte modne dodatke, kot so elegantne torbice, priročni nahrbtniki, zapeljiv nakit, uhani, ogrlice, rokavičke ali šale. Vse skupaj pa dokončajte s parom skrbno izbranih modnih čevljev. Obiščite poslovalnico Silver Fashion in postanite prepoznavni po fantastičnih modnih oblačilih.

Ustvarite novo modno kombinacij, ki pritegne pogled. V Silver Fashion.

V butiku Silver Fashion sledijo modnim smernicam ter vam nudijo širok nabor izdelkov znanih blagovnih znamk. Izbirajte svojo naslednjo modno opravo v prijetnem ambientu, osebje pa vam bo z veseljem pomagalo izbrati kombinacijo, s katero boste obračali poglede. Izbirajte med »casual« oblačili, elegantnimi oblekami, predvsem pa modnimi in dizajnerskimi kosi, ki bodo pustili vtis. Poiščite nov »statment« kos ali dopolnite garderobo z osnovnimi kosi. V poslovalnici Silver Fashion se najde nekaj za vse, saj trgovine zagotovo ne boste zapustili praznih rok.