Odeja | Mercator Novo mesto | Supernova

Izbirajte med čudovitimi izdelki, v katere je všita čarobnost!

Odeja

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Odeja vas tudi v Novem mestu razvaja z vrhunskimi proizvodi slovenske izdelave

V poslovalnici Odeja v Supernovi Mercator Novo mesto boste našli fantastične izdelke, ki bodo izboljšali vas spanec. Pohitite v Odejo in izbiraje v pestri ponudbi odej, vzglavnikov in nadvložk, ki so narejeni iz organskih in naravnih materialov.

Razvajate svojo kožo tudi med spanjem in si zagotovite najboljše izdelke za spanje v Sloveniji. Poleg odej, vzglavnikov in nadvložk, boste našli neverjetno mehko posteljnino blagovne znamke Odeja , ki je primerna tudi za alergike in otroke. Vsi pa lahko izbirate med različnimi klasičnimi, modernimi in inovativnimi kolekcijami.

Pri Odeji prisegajo na organske in naravne materiale, saj stremijo k odgovorni proizvodnji. Ustvariti želijo kvalitetne izdelke ter poskrbeti za boljšo prihodnost tekstilne industrije. To vizijo zrcalita tudi najnovejši kolekciji Odeja Organic in Odeja Natur.

Organic odlikuje priznani certifikat GOTS, ki dokazuje vrhunsko kakovost. Pri izdelavi posteljnine Odeja Organic zelo strogo kontrolirajo predelavo, skladiščenje in uporabo surovin, iz katerih nastane najbolj kakvostna posteljnina. Kolekcija Natur pa vam nudi širok nabor izdelkov, ki so narejeni iz naravnih materialov. Preskusite posteljnino iz volne, kapoka, bambusa, tencela in druge izdelke iz konoplje, alpake, kašmirja, koruze in svile. 

Spremenite si svoj dom v prijetno domovanje z izdelki za udobno spanje! Zavijte v Odejo in se obrnite na strokovno osebje, ki vam bo pomagalo z nasveti in pomočjo pri izbiri vzglavnika, odeje ali posteljnine.

Odeja s tradicijo

Začetki podjetja Odeja segajo v leto že v leto 1927, ko se je vse skupaj začelo z ročnim izdelovanjem prešitih odej v baraki sredi Škofje Loke. Do leta 1945 pa je podjetje že dodobra zraslo in Odejine šivilje so takrat izdelale že 21. 000 prešitih odej letno. Danes je Odeja uspešno in tehnološko napredno tekstilno podjetje z lastno proizvodnjo. Podjetje šteje že 10 trgovin po vsej Sloveniji ter vse bolj priljubljeno spletno trgovino.

Tehnološki napredek omogoča sodoben način proizvodnje in ker se trendi menjajo vse hitreje, je potrebno ostati v koraku s časom. Podjetje Odeja prisega na iskren in spoštljiv odnos do kupcev, skrbno izbiro materialov, kvaliteto storitev in iskreno komunikacijo. Odeja se ponaša z vrhunsko kakovostjo izdelkov, za kar so zaslužni strokovnjaki, ki se vsak na svojem področju trudijo za razvoj produktov ter nabor vrhunsko izbranih, naravnih materialov in izdelkov, ki trajajo.