T-2 | Mercator Novo mesto | Supernova

V T-2 vam pomagajo doseči poslovne cilje, v trenutkih sprostitve pa poskrbijo, da je vaš prosti čas vreden več. Izberite enega od T-2 paketov in vse bo tako, kot mora biti.

T-2

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, Darilna kartica Supernova, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, Darilna kartica Supernova, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Pridružite se zadovoljnim naročnikom operaterja T-2

V pogovoru s svetovalci v poslovalnici T-2 v Supernovi Mercator Novo mesto lahko izveste, kaj potrebujete za urejanje naročniškega razmerja. Svetovalci vam bodo z veseljem prisluhnili in z vami izbrali tisto, kar je najboljše za vas. Na enem mestu lahko uredite vso potrebno dokumentacijo, sklenete novo ali nadgradite obstoječe razmerje za storitve T-2, naročite, kupite, dvignete ali celozamenjate opremo.

Vse telekomunikacijske storitve povežite v skupni paket in nadgradite edinstvene storitve, ki so prilagojene samo za vas. Prednosti T-2 paketov so izjemno visoke hitrosti prenosa interneta, tudi do 500/100 Mbit/s, prostor v oblaku z možnostjo urejanja T-2 storitev, poenoten uporabniški vmesnik s časovnim zamikom ter širok nabor nadgradenj za posamezne storitve. Povežite najsodobnejše telekomunikacijske storitve v paket in izkoristite prednosti paketne ponudbe.

Na voljo je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih telefonov, pametnih pripomočkov, polnilcev, stacionarnih telefonov in drugih mobilnih aparatov. V ponudbi najdete tudi pametne ure, torbice in ovitke za telefone ter zaščitne folije za ekran.

Opremite se z najnovejšimi mobilnimi storitvami, opremo ter najhitrejšimi telekomunikacijskimi sistemi in obiščite poslovalnico T-2 v Supernovi Mercator Novo mesto.

Pri T-2 so zagotovljene najsodobnejše telekomunikacijske storitve po konkurenčnih cenah

Družba T-2 je bila ustanovljena leta 2004 in uporabnikom vse od takrat ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. V nacionalno in mednarodno telekomunikacijsko omrežje se je vključila oktobra 2005 s ponudbo telefonije, TV in interneta s tehnologijo VDSL. Takrat je T-2 prva ponudila slovenskemu trgu širokopasovni dostop, ki je uporabnikom prinesel hitrejši internet, sodobnejšo telefonijo in najnaprednejši IPTV. 

Z več kot 350 zaposlenimi je družba T-2 imela v novembru 2019 preko 283.000 fiksnih in mobilnih priključkov, njihove storitve pa je uporabljalo preko 150.000 slovenskih družin in podjetij. V T-2 se vseskozi trudijo, da ponujajo čim boljšo uporabniško izkušnjo in marsikatere inovativne rešitve, med njimi so aplikacija za pametne TV naprave, edinstveni časovni zamik in storitev mobilne televizije tv2go, ki jo lahko naročniki uporabljajo povsod v EU, širok nabor TV programov - tudi v 4K ločljivosti, itd.