Champion | Mercator Novo mesto | Supernova

V Champion najdete oblačila in dodatke za prosti čas in rekreacijo‎. Izbirajte med stotinami kosov, različnihvidezov in krojev, ki se ujemajo z vašim stilom.

Champion

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Šport
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Šport

Pustite se navdihniti v poslovalnici Champion v Nakupovalnem centru Supernova Mercator Novo mesto

Priznana blagovna znamka Champion s športnimi oblačili ter modnimi oblačili za prosti čas, vam je na voljo v Supernovi Mercator Novo mesto. Tu boste našli boste vse za popoln športni slog.

Zablestite v modernih barvah oblačil znamke Champion, polo majic in drugih kakovostnih oblačil za ženske, moške in otroke. Na voljo vam je tudi zmagovalna izbira športne obutve, kopalk in modnih dodatkov.

Iščete nov udoben športni nedrček ali barvit top, ki vas bo podpiral, takrat ko to potrebujete? Preglejte številčno ponudbo športnih oblačil v ženskem programu. Na prodajnih policah otroškega programa pa boste našli tudi izdelke za vaše najmlajše. Vendar to še ni vse! Vrhunska ponudba v poslovalnici Champion sestoji tudi iz športne obutve, kot so platnene superge, natikači in topla zimska obutev, ter programa številnih fantastičnih dodatkov, kot so športne torbe, kape, rokavice, šali, kopalni plašči in brisače. Dopolnite športno garderobo s puloverji in kapucarji z logotipom Champion ter izbirajte med bogato ponudbo majic s kratkimi rokavi, polo majicami, dolgimi in kratkimi hlačami, majicami brez rokavov, trenirkami, jaknami , kopalkami in preostalo športno opremo.

Poleg rednih akcij in ugodnih ponudb pa ne pozabite izkoristiti tudi možnosti za dodatnih -5% popusta! Povprašajte po kartici Champion, ki vam nudi stalni -5% popust, v primeru akcij in ugodnosti pa še dodatni -5% popust na aktualno znižanje!

Champion – avtentična športna oblačila z značajem pravih zmagovalcev

Blagovna znamka Champion prihaja iz ZDA in že od leta 1919 v športno modo prinaša slog pravih zmagovalcev. Fuzija sloga in udobja v vsaki kolekciji blagovne znamke izraža moč in značaj posameznikov, ki nosijo izbrana oblačila, obutev in modne dodatke. Blagovno znamko Champion odlikujeta visoka kakovost izdelave in izjemen dizajn, narejen po zadnjih modnih smernicah uličnega športnega sloga. 

Zgodovina blagovne znamke Champion je tesno povezana s športom, kar je vodilo v številne izjemne inovacije za udobje in uspeh številnih športnih ekip. Znamka je postala znana po ustvarjanju enega najpomembnejših športnih in kultnih oblačil 20. stoletja, in sicer 'hoodieja' oziroma puloverja oz. jopice s kapuco. Ta je bil ravno pri Championu razvit iz praktičnih razlogov – kot ogrevalna oziroma dopolnilna obleka za športnike, ki so jo nosili pred in po treningu. Kot prava atletska blagovna znamka je Champion tudi prvi predstavil dvojno T-shirt majico ter zračni najlon oz. tkanino, ki je še danes na samem vrhu pri košarkarskih uniformah po vsem svetu.