CCC | Mercator Novo mesto | Supernova

CCC nudi najbolj modno obutev, elegantne torbe, funkcionalne nahrbtnike in okusne dodatke. Na enem mestu, posebej samo za tebe, najbolj vroči trendi iz sveta mode in najnovejši navdihi naravnost z modnih brvi in mestnih ulic!

CCC

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ljubljanska cesta 47
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

V trgovini CCC vas obujejo za vse priložnosti

So tudi vaša največja strast čevlji? Potem je trgovina CCC shoes&bags gotovo vaša najljubša destinacija, v katero z veseljem vstopite ob vsakem obisku nakupovalnega centra Supernova Mercator Novo mesto. Izjemno bogata in raznovrstna ponudba čevljev in druge obutve za vse priložnosti in po zelo ugodnih cenah vas ne bo pustila ravnodušnih. Še bolje pa je to, da lahko na enem mestu izberete tudi torbico, nahrbtnik ali modne dodatke, s katerimi boste izrazili usklajen slog.

Pomlad, poletje, jesen in zima prinesejo nove aktualne kolekcije obutve, ki bodo navdihnile vaš modni slog. Raznovrstnost barvnih kombinacij, materialov in dizajnerskih linij v trgovini CCC vsakomur ponuja izbiro po svoji meri. Ženski čevlji z visokimi petami, vedno aktualne balerinke in sandali za najbolj sproščene priložnosti v toplejših mesecih, škornji in gležnjarji za hladnejše. Mladostnike vedno znova navdušujejo bulerji, superge in drugi športni copati, zadnji trend pa so gotovo poletni natikači. Tudi moška moda daje velik poudarek čevljem, pa naj so usnjeni ali iz drugih materialov, takšni za prosti čas ali skladni s poslovnim kodeksom obutve. Otroške kolekcije pa so vedno razigrane in seveda izdelane iz udobnih in trpežnih materialov.

CCC znamke

V naših prodajalnah prevladujejo znamke za prave modne navdušence: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Rage Age, Simple, Togoshi in Americanos. V CCC bodo kupci našli tudi kultne športne znamke, kot so adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse in Skechers. Za najmlajše pa imamo obutev in dodatke z risanimi junaki iz Disneyjevih filmov!